Børn og unge / Stævner

Stævner

Vi er jo i en noget mærkelig situation lige nu, hvor vi hverken ved hvilke stævner der bliver holdt, og om vi selv kan afholde stævner. Med forbehold for ændringer er sæsonplanen ift. stævner således:
 
Stævner for alle
 
Julestævne
Lørdag d. 12. december kl. 13.
I år vil vi prøve at holde vores juleafslutning som et indestævne med samme koncept som sidste år. Alle er med i alle discipliner, uden at det tager hele dagen. Efter stævnet er der æbleskiver og julehygge i den lille sal - hvor forældrene desværre også skal være under selve stævnet. Af hensyn til planlægning er sidste tilmelding tirsdag d. 8. december.
 
Vi glæder os til at se jer!
 
Klubstævne
Vi tager endnu et klubstævne lørdag d. 20. marts 2021 kl. 13. Vi kører efter samme koncept, hvor vi tilstræber at alle skal have et hyggeligt stævne, uden det tager hele dagen. Vi skal jo også have testet trænerne, så man skulle jo gerne løbe hurtigere og springe og kaste længere end man kunne til jul ;-) Sidste tilmelding er tirsdag d. 16 marts.
 
Vi glæder os til at se jer!
 
Stævner for miniatletik-holdet
 
Julestævne i Ballerup
Vi planlægger at tage til et indendørs julestævne i Ballerup onsdag d. 30. december. Mere info kommer senere, men husk at sætte kryds i kalenderen.
 
Østmesterskaberne i Ballerup
I weekenden 23. og 24. januar afholder Ballerup Østmesterskaberne i indendørs atletik. Det plejer at være et rigtig godt stævne rent sportsligt - men bestemt med mulighed for medaljer. Mere info kommer senere - husk at sætte kryds i kalenderen.
 
LM i atletik i Randers
Traditionen tro tager vi med til landsmesterskaberne i indendørs atletik. Der er kun to rigtige atletikhaller i Danmark, så vi skal ud på noget af en køretur. Men det plejer at være et rigtig godt stævne, hvor der både ermeget socialt samvær men også mulighed for en podieplads. 
 
Datoen er ikke lagt fast endnu, men det plejer at være enten februar eller marts.
Harboe
STS
Peer Bagge