Børn og unge / Arrangementer

Arrangementer

Forældremøde aflyst  d. 26. okt. (Covid-19)
Vi holder forældremøde mandag d. 26. oktober kl. 18 for miniatletik-holdet. Vi vil gennemgå sæsonplanen og hvordan træningen vil komme til at foregå. Har man spørgsmål, kommentarer, ris eller ros er vi selvfølgelig meget interesseret. Vi glæder os til et godt møde! 
 
 
Social hyttetur i april  (aflyst, Covid-19)
Vi planlægger en social hyttetur til en hytte et sted på Vestsjælland. Vi arbejder lige nu på at finde en dato der passer alle. Der bliver arrangeret forskellige aktiviteter under turen, idrætslige som sociale - det plejer at være nogle sjove og spændende ture selvom det er lang tid siden vi har været afsted. 
 
Det er en forudsætning at der er nogle få friske forældre der kan tage med. Behov i forhold til antal tilmeldte - giv besked ved tilmelding om mor/far kan deltage på turen.
 
Træningslejr i Motala (aflyst, Covid - 19)
Igen i år tager vi en tur til vores venskabsby Motala i Sverige. Turen er første uge i skolernes sommerferie. Som udgangspunkt tager vi afsted mandag morgen og kommer hjem fredag eftermiddag/aften. Hvis der er et stævne i Helsingborg i weekenden, rykker vi måske turen en dag eller to frem. Mere info følger. 
 
Turen bliver som sædvanligt et mix af træning (to træningspas + evt. morgen jog til sluserne), konkurrencer, huslige forpligtigelser, kanotur, strand og vand samt socialt samvær med klubbernes øvrige medlemmer uanset alder.
 
Atletikskolen
Atletikskolen handler først og fremmest om, at det skal være sjovere at ha’ det skægt.
I løbet af dagene vil du stifte bekendtskab med mange forskellige sjove lege som forøvelser til atletik.
 
Atletikskolen er åben for alle i alderen fra 8 år til 14 år uanset om man har prøvet atletikken før eller det er første gang man stifter bekendtskab med den.
Grundelementerne i atletik er løb,spring og kast.
I løbet af de 3 dage vil du prøve en del af atletikkens mange discipliner.

I prisen på de 500 kr indgår en T-shirt, drikkedunk, diplom + frokost og frugt hver dag.
På atletikskolen vil der være perioder, hvor alle er fælles om en aktivitet og andre perioder, hvor du er på hold med alderssvarende.
 
I 2021 er atletikskolen i uge 30 fra mandag  d. 26 juli til d. 28. Juli.
 
Harboe
STS
Peer Bagge