Arrangementer / Arrangementer før 2015 / Amsterdam Maraton 2014

Amsterdam Maraton 2014

TSC Amsterdam Maraton 

Så er der mulighed for at prøve et stort internationalt løb igen.
Vi har denne gang arrangeret en tur til et af Hollands største løb -TSC Amsterdam Maraton.
 
 

Lidt praktisk omkring turen/hotellet

Der er afgang fra Korsør fredag d. 17. oktober (fra morgenstunden) og vi kommer retur igen mandag d. 20. oktober om aften.
Der køres fra Korsør via Nyborg (vores Broløbsvenner som også deltager)
Det er Egons Busser der stiller med bus og vi forventer at køre med en dobbeltdækker. Vi forventer at hente startnr. fredag aften inden vi kører til hotellet.
 
Hotellet ligger uden for centrum – i nærheden af lufthaven som navnet antyder – håber ikke det er for enden af startbanen.
Lørdag arbejdes der på en guidet tur rundt i Amsterdam – helt kort fortalt er der mulighed for at lege turist for en dag - vi skal besøge deres største attraktioner.
 
Søndag løbes der fra morgenstunden til sidst på eftermiddagen – og vi byder søndag aften på fællesspisning for alle. Mandag sætter vi efter morgenmaden kursen mod Danmark og forventer at være i Nyborg/Korsør mellem kl. 19.00 og kl. 20.00 Vanen tro skal der nok komme lidt overraskelser til programmet (vi har lidt i ærmet allerede) inden vi drager af sted.
 

Lidt praktisk omkring løbet

TCS Amsterdam Marathon er så vidt vides et at landet største løb. Der er 3 distancer at vælge imellem – 8 km. ½ eller hel maraton – som alle løbes på samme dag. Der er et deltagermaksimum på alle 3 distancer – 8.000 deltagere på 8 km. og 15.000 til 18.000 deltagere på de lange distancer.
I skal selv sørge for tilmelding til løbet – en god ide at være hurtigt ude med bestillingen, idet billetsalget er startet. Det er ikke muligt at se antallet af solgte billetter.
Der er selvfølgelig forskellige priser på distancerne og på Maratondistancen er den officielle løbstrøje med i startgebyret. På de andre distancer kan den tilvælges.
 

Priser og tilmelding

Prisen for turen (uden startnr. som man selv køber) er sat til følgende:
  • Medlemmer af NGIF og KAM = 2.100 kr. i dobbeltværelse
  • Ikke medlemmer betaler kr. 2.300 Tilmelding er kun mulig sammen med et medlem.
Bemærk: Hvis du tilmelder dig alene, så vil du blive matchet tilfældigt med en anden der tilmelder sig alene. Derfor er det en fordel for jer at finde sammen i makkerpar og tilmelde jer sammen

Der udbydes pt. kun dobbeltværelser, idet prisen for turen på enkeltværelse er kr. 3.000. Er man interesseret i enkeltværelse rettes der henvendelse til Per Hansen.

Der udbydes i alt 72 pladser på turen som sælges via vores sædvanlige metode: ”Først til mølle”.

Vi vil løbende sørge for at opdatere antallet af restpladser – husk også at købe startnr. til løbet med det samme. Sidste frist for tilmelding er 1. maj 2014.

Spørgsmål kan stilles via hjemmesiden eller til Per Hansen på tlf. 51 33 44 93. NGIF og KAM

Harboe
STS
Peer Bagge