Årets motionist 2018 - afstemning

2019-03-03 08:00
Så er årets afstemning åben.
Det at blive kandidat til klubbens fornemmeste (i hvert fald ældste) titel er i sig selv en præstation. Det er lykkedes at finde en perlerække af super gode kandidater til titlen - alle har de gjort noget ekstraordinært i klubben. Flittig til træning, er en god kammerat, være med til arrangementer som frivilling osv. JA KORT SAGT DEM SOM ER MED TIL AT SKABE EN FANTASTISK FORENING:
 
Kandidaterne er:
 
Vibeke Kjærside
Det er efterhånden længe siden at Vibeke mødte op til klubbens allerførste løbeskole. Siden 2006 har Vibeke været fast ”inventar” på løbeskolerne – langt de fleste som frontløber.
Det er blevet til rigtig mange opstarter og mange ”drømmer” nok endnu om Vibeke, der skubber og presser deltagerne rundt på de forskellige hold.
Sker der noget i klubben er Vibeke klar – ikke kun til løb men også ved fest og som hjælper, men det er ikke for ingenting at hun bærer titlen ”Ms Løbeskole”.

Knud Pedersen
Stille og rolig = Knud. Knud startede på den lille løbeskole for et par år siden og efter et par tilløb er Knud avanceret til den store løbeskole.
Knud er altid frisk for en kvik bemærkning og hans gode humør smitter af på os andre. Knud er helt sikkert ikke den fødte løber, men Knud har til gengæld et større fighterhjerte end de fleste. Med vilje kommer man langt og det bliver spændende at se hvor det ender. Vi glæder os.

Anette Phister
Anette har taget turen helt fra bunden til ture på 10 km.
Det har været en lang men også spændende rejse med masser af udfordringer at nå dertil. Anette bakker, som mange andre op om klubbens aktiviteter – Anette er gerne en af de første som møde frem til træning. Anette er altid klar til at give en hånd med ved klubbens arrangementer.
Det bliver spændende at se hvor ”løberejsen” bringer Anette hen.

Tine Kold Gundersen
Søndag d. 18. oktober 2015 – datoen hvor Tine grædende (af glæde) krydsede målstregen i Dresden efter at have løbet sit livs første ½ maraton. Det var stort – også for os der så det fra tilskuersiden.
Siden er det blevet til mange flere løb – og utallige træningsture. Ofte med Tine som hende der finder vej og kan man forene løbeturen med en flot naturoplevelse løber hun gerne en omvej.
Træning er et – men socialt er Tine bestemt også en ”samler” som mange nyder glæde af.
 
Der kan stemmes frem til d. 11. marts 2019 - kom til generalforsamlingen hvor vinderen afsløres.
 
Peer Bagge